TheBalm- Isten áldja Amerikát

szombat, július 4, 2015 1 No tags Permalink 7

Legalább is ezért a termékcsaládért kiérdemelte a tapsot …

Bár biztosan meg leszek vádolva majd ezután a blog bejegyzés után, hogy nem tudok elvonatkoztatni a nagy Amerika imádattól :) Biztosan van benne valami, de szőrös szívű ítész lévén komolyan vehetitek a véleményem a smink termékekről.

Nem tudok elmenni a termék megkapó csomagolása mellett, teljes őszinteséggel talán az volt az amire elsőre felkaptam a fejem. Nem csak azt szeretem, ha valami „jenki”, hanem azt is, ha valami „jampi”… szívem csücske az 50es 60as évek Amerikája… így a termék marketingje telibe talált, mint Ámor nyila.

Szabadjon megjegyeznem, hogy ettől azért tovább vizsgálódtam, már a csomagolás terén is.

Az szubjektív, hogy tetszik-e mindenkinek a retro vagy sem, de értékelendő, hogy arra koncentrálnak, hogy a termék árát fizesd meg, ne a csomagolásét. Sok termék környezetkímélő, könnyen bomló préselt papír tartóban van. Nem is törik össze, ha leejted (sem a benne lévő termék), de nem utolsó sorban nem kell az arany ékszerdoboz külsőért dupla árat fizetned.

Egyébként, ha már itt tartunk, nem végeznek állat kísérleteket sem… és parabén mentes!

Ha többet szeretnél megtudni, itt találsz magyarul egy kis leírást.

Több helyen is rábukkantam magyar oldalakon, az árak közel megegyeznek.

Itt néhány terméket tudsz rendelni, de ha angolul olvasnál és a teljes palettára kíváncsi vagy, ajánlom a termék hivatalos oldalát, európai rendelési lehetőséggel, szállítanak Magyarországra:
(katt a képre)

logo
Ha már az áraknál tartunk, megnevezném, hogy a bohókás kinézet ellenére ne várjunk olcsó árat. Marissa Shipman, a TheBalm megalkotója, nem kötött több kompromisszumot. A termék kiváló minőségű, professzionális felhasználásra alkalmas, extra pigmentált, tartós. Mind a szemhéjpúderek, mind a pirosítók, highlighterek megkapóak, élénk színű, mégis könnyed, légiesen felhordható, eldolgozható.

Istenien tapad, a saját alapozóján is illetve más alapozóra is próbáltam.

A világos fényes színek szinte selyemporként funkcionálnak. Magamnak is készítettem egy sminket és egy kedves vendégemnek is. Imádtuk :)

Nagyon fontosnak tartom a megfelelő előkészítést alapozás előtt, így mindig használok sminkalapot is, nagyon tetszett. TimeBalm névre hallgat, tipikus szilikonos, selymes állagú, remekül kitölti a tágabb pórusokat, és a szarkalábakat, megágyazva a tökéletes alapozáshoz.

Egyelőre a tégelyes alapozóját használtam, közepes fedést ígért, elégedett voltam vele, azt kaptam, amit vártam, könnyen kezelhető, rétegezhető. de más alapozóval is keverhető, nem macerás. (Pedig én szeretek macerálni, de nem nagyon kellett.)

Elsőre nem szerettem bele a hosszabbító szempilla spirálba, de végül is már sokadik használat után nincs kifogásom ellene, a festékanyag jó, a kefe sem utolsó, csak vigyázni kell, hogy egyszerre ne sokat hordjunk fel, vagy gondosan fésüljük át a szempillákat ha mégis sok festék kerül fel. Nem keményíti ki a pillákat, rugalmasak és puhák maradnak spirálozás után is. Ez nem utolsó szempont, hiszen kevesebb esély van, hogy letörnek.

Találkozhatunk számos termékkel, számos kisebb-nagyobb palettával, igazi csajos utazó termékekkel is, amelyekben 1-2 alap szín megtalálható a szemre, egy jolly joker az arcra és egy csillogó szájfény az ajkakra, minőségéhez képest elfogadható áron. :)

Összességében szerelem első látásra és házasság a másodikra, hamarosan megrendelem azokat a termékeket, amiket most nem volt módom kipróbálni, ezek között lesz például: a szemhéj alap, a szemhéjtus, a folyékony alapozó… de ha valamire kíváncsiak vagytok, szívesen veszem az érdeklődést!

1 Comment
 • Kriszta
  július 7, 2015

  Kedves Nóra!
  Én is imádom a TheBalm termékeket, bár én csak hobby sminkelős vagyok! A pirosítóikat nagyon próbáld ki, ajánlom! A szemhéjalapja bomba biztos tényleg (kibírt egy egész ballagásos napot a tűző napon) a matt palettája (Meet Matt(e) Nude) fantasztikus és hihetetlen mennyi festéket adnak! Ami még érdekes lehet az a szemfesték eltávolítója (Balms Away) szépen eltávolítja a sminket és nem szárítja közbe a szemet sőt az állaga miatt mintha hidratálná is!
  Nagyon jó ez a blog, örülök, hogy megtaláltam! Gratulálok hozzá!
  Kriszta

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.