Marlon vs Frank – A csábító ikrek

szerda, június 3, 2015 0 No tags Permalink 2

A mai tesztben az itthon is kapható Friends with Benefits Marlont Body Srcub–ot teszteltem, illetve a külföldön már ismert Frank Body–t. Méltán elismert két testradírt, akiknek hasonlósága már-már zavarba ejtő…

Járjunk a végére az ikrek titkának, azaz ki volt hamarabb? (tyúk vagy tojás elmélet); és egy kis csavart is hagytam a végére…

Első látásra nézzük a csomagolást, másodikra az összetételt , harmadikra az árat. :) Negyedikre jöjjön a csavar.

Papírzacsi, „alu” betéttel, vízálló, praktikus, „olcsó”. Nevezzük inkább gazdaságosnak, hiszen a lényeg a belső! Pofás kis címke és leírás hogyan használjuk. Kellemes bevezető, csábító marketing, kedves gesztusok azt hiszem ezt mindkét termékről elmondhatom.
Alap összetevői: barna cukor, tengeri só, jojoba olaj, olívaolaj, narancsolaj, Robusta kávé.
A két termék honlapján szinte teljesen azonosak az ígéretek, illetve az ajánlások és egy hatásos felhívás a radírozás előnyeiről, amelyeket személy szerint teljes mértékben támogatok, ha érdekel, miért fontos a heti egy radírozás itt megtalálod.
Emellett segít a narancsbőr, stria és ekcémás tünetek enyhítésében. Erről nincs személyes tapasztalatom, csak hallomásom, de rosszat nem tehet a 100% organikus alapanyagokból kiindulva. A termékek személyes használatom alapján szintén kísértetiesen hasonlítanak, tökéletesen elégedett voltam mindkét versenyzővel.
Talán annyit tennék hozzá, hogy Frank talán kicsit kisebbre őrölt, porhanyósabb, de ez lehet szezonális jellegzetesség hiszen természetes alapanyagokról van szó.
Talán ez kicsit szubjektív is, ki milyen radírozást kedvel. Én a finomabbat, bár lágyabb területeken illetve az arcomon átmeneti bőrpír szokott jelentkezni. Ez nem okoz kellemetlen érzést, pár perc múlva nyoma sincs.
Nagyon kellemes érzést hagy maga után. Nekem nem kellett testápolót használnom 1-2 napig a használata után, krémeznem az arcom pedig az esti lefekvésig, de én csak heti 1 alkalommal használom arcra és testre, ők heti 1-2 alkalmat javasolnak.

Marlon kb 1 hét alatt érkezett meg, Frank viszont legalább 3 hétig tartott mire a postaládámban landolt; már el is felejtettem, hogy megrendeltem. Nyilván nem egy helyről érkeztek, teljesen evidens.

Ár tekintetében Marlon picit drágább 5990 Ft, ami azért nem mérvadó, mert mire Frank ide ér hozzánk a maga 14.95EUR–s árával, pontosan annyiba kerül mint Marlon, hacsak nem nagyobb tételben rendelünk.
Ingyenes szállítást írnak, de valami rejtélyes költség adódik. ;) Tehát a 2 termék egy árban van.

Frank a hagyományos radír mellett hagy nekünk variációs lehetőséget. Választhatunk kókuszos, kakaós, és borsmentás változatot is; illetve egy tubusos testbalzsamot.
Itt még egy pillanatra felütötte a fejét bennem némi elvi kérdés: hogy bármennyire is jó, illetve tökéletes mindkét termék; mennyire etikus vagy okos dolog másolni, vagy ha úgy tetszik lopni más ötletét, receptjét, csomagolását, stb.
De erről mindenkinek megvan a maga véleménye.

Annál is inkább, mivel ekkor rábukkantam még valamire:

SKRAB

Itt mindenféle testradír elérhető nagy választékkal, hasonszőrű marketinggel 1290 Rubel/csomag áron (ez most kb 6800 Ft) amely nagy vihart kavart orosz modell körökben. Az instagramról pedig folyik ki mire esküszik. :)
Kicsit magamba szállva a tanulságot levonva és kutatómunkámnak köszönhetően pedig rábukkantam egy beauty blogon egy bejegyzésre, ahol a fent említett két „srácról” készítettek véleményt… tehát még Rólam is kiderülhet, hogy plagizálok, de ha azt nem is, valakivel nagyon egyre gondoltam. :)

No Comments Yet.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.