Valamit ma is a helyére raktam…

hétfő, április 27, 2015 0 No tags Permalink 0

Valamit ma is a helyére raktam…történetesen magamat. Kicsit mentális, kicsit fizikális értelemben. Megengedtem magamnak, hogy egy oly régóta halogatott probléma, vagy inkább feladat megoldódjon. A lehető legjobb dolgot akkor tesszük magunkkal, ha figyelünk a befelé, a mélyről, zsigerből jött dolgokra, a jelekre. Minél hamarabb, annál jobb, mondhatni ez egy kifizetődő luxus.

Volt egy egészségügyi problémám, amelyet komolynak nem neveztem volna, bosszantónak inkább. Olyasmi, amire az ember szinte nem is szán időt, pedig kellemetlenséget okoz minden nap. Szépen lassan ha bele gondolok, talán tudom is mikor, elkezdett komolyodni…

Természetesen , minden fizikális fájdalom oka általában valami más, kevésbé fizikális jellegű sérülésnek.  Hiszek abban, ha valakinek megbetegszik a lába, intő jel, hogy rossz úton jár…

  • Nadrág: Mayochix, Felső: Newyorker, Cipő: Casadei, Nyaklánc: BijouBrigitte, Kabát:H&M, Fotó: Ferenczi Dániel

Nos az én  utam kusza és tekervényes. Ma nagy fájdalomtól szabadultam meg minden értelemben. Vettem a bátorságot, hogy magam mögött hagyjak valamit, mely most már múlt időben egészen távolinak tűnik, holott a múlthéten még a gerincemben éreztem. Enyém minden döntés, és stabil a tartás. Minden a kezemben.

Fura, hogy a lelki bajok testi tüneteket produkálnak, a test fájdalma a lelket is meggyötri,  és egyszerre egy folyamat hatására egyszer csak lesz bátorságod mindkettőt megoldani, cselekedni.

A bátorságért és a belefektetett munkáért egy plusz bónusz is jár: egy új ember, egy új tanulság, amely örökké az enyém lehet.

De nincsen minden kész, a királylánynak is tovább kell mennie az úton…  Mondjuk én inkább olyan Jeanne D’arc féle  vagyok. Nehéz a bádogruha, leszakad a kezem a zászló alatt, de legalább már ülni tudok a nyeregben és megyek az úton, viszem a kis seregem tovább!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.