Kardashian Beauty Teszt

csütörtök, április 30, 2015 0 No tags Permalink 1

Kipróbáltam néhány Kardashian Beauty terméket, szándékomban áll az összes elérhető terméküket tesztelni és ezt kommunikálni. ;) Leginkább azokat, ami szerintem hasznos és érdekes. :) Nem rejtem véka alá a véleményemet! :)

  • Kardashian Beauty 24 Prime 7050 FT/59ml | elérhető: iparfüméria

Kezdjük talán az árakkal és a beszerezhetőséggel: Közepes árakon mozog, talán MAC árakban tudnám meghatározni, de nem nevezném professzionálisnak.
Én az iparfüméria oldaláról rendeltem, ahol mindenből van 2-3 db készleten kb 2 munkanap alatt megérkezik.

A sminkalap, Kardashian Beauty K24 Prime nagyon kecsegtető. Kellemes a textúrája, nem zavaró az illata. Eléggé csillog felkenve, viszont amikor lealapozod az arcod (a szemedre ne tegyél) egy minimális, kellemes fény marad utána, mondhatni teszi a dolgát.

Az arcra való kis fénylő illuminátor: Kardashian Beauty Intimate Spotlight könnyen kézzel is felvihető a csontra, kenhető, hamar szárad, szép finishe van. Láttam már lágyabb textúrájú terméket is, de a végeredményen nem változtat.

Na a szemhéjtussal már nem voltam ennyire elégedett: Kardashian Beauty Deeply Felt Nem váltotta be a nagy “KimK” reményeket, a hegye se nem filc, se nem ecset…amely hagy némi kívánni valót maga után. Főleg mert 2 használat után, ha óvatosan, rendeltetésszerűen teszed vissza a kupakját, akkor is elkezd szét állni a sörte, amit legfeljebb lenyirkálni tudsz kisollóval, vissza simogatni már nem! Az ilyen filc-tusokkal leginkább az a bajom, hogy nagyon “csúnyán” kezdenek kifogyni, amikor filccel felfelé használod, nem kap festéket, foltos, szóval…nem éri meg az árát. Több esélyt adtam a Kardashian féle szemhéjtusnak, de több használat- pihentetés után is csúfosat bukott! Mentségére legyen mondva, hogy nagyon gyorsan szárad, és nem ragad fel, új állapotában talán még élet is lehet húzni!

A végére hagytam a híres -hírhedt soros műszempillát: Kardashian Beauty Flirt Lashes Látványra meseszép a dobozban, talán a szemeken is. Sűrű, szép formájú, illusztris!

Kibontás után találkozunk a fő problémával: azzal, hogy túlságosan merev. Ebben az árban pedig csodás, puha és formálható szempillákat tudunk venni, olyat, ami nem válik el egy-egy ívesebb szemformával rendelkező páciens szemétől. Emiatt kicsit szúrhat is, és ha kellemetlen, akkor a többszörös pislogástól bizony hamar leugrik. Nekem is a nap közepén újra kellet illesztenem az elejét. :)

Összefoglalva nem okoztak csalódást a termékek, de van mit fejleszteni Kardashian Beauty háza táján. :) Azt hozzá fűzném: ne gondoljuk komolyan hogy  a klán hölgy tagjai csak ezt használják ;) De ez csak a személyes véleményem :)

No Comments Yet.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.